Návěstidlo ..100 - Samostatná předvěst (ž)

26.09.2012 14:58

..100 - Samostatná předvěst

 

Návěstidlo samostatná předvěst je návěstidlo, které předvěstí návěst na následujícím hlavním návěstidle (vzdálenost mezi samostatnou předvěstí a hlavním návěstidlem musí být nejméně 400mpro tratě s rychlostí do 60km/h, 700m pro tratě s rychlostí 60-100km/h nebo 1000m pro tratě s rychlostí 100-160km/h)

Předvěst stojící před vjezdovým, cestovým nebo odjezdovým návěstidlem je označeno tabulí s šikmými překříženými pruhy. Předvěst stojící před oddílovým a krycím návěstidlem je označeno tabulí s překříženým vodorovným a svislým pruhem. Před předvěstí se umisťují po 100 metrech tabule se čtyřmi, třemi, dvěma a jedním pruhem upozorňující na předvěst.

Toto návěstidlo je možné umístit například před vjezdovým návěstidlem, na kterém nelze zobrazit návěst "volno" Tato situace může nastatpři vjezdu do stanice odbočkou, tedy sníženou rychlostí.

Cenu tohoto návěstidla naleznete v ceníku.

Vyhledávání

Vzhledem k současnému stavu a množství objednávek jsou termíny dodání delší než bylo obvyklé a to v řádu i několika měsíců. Výroba přejezdů momentálně stojí úplně. Děkuji za pochopení a zachování přízně.

 

ZDICKÁ LOKÁLKA

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA

 

ELEKTRONIKA - ZHLAVÍK
 

       

   Výměnná setkání 2023

   

TOPlist

 

<a data-cke-saved-href="